Sunday, June 26, 2005

Federico Aubele - Gran Hotel Buenos Aires

Ίσως το καλύτερο album που έχω ακούσει τα τελευταία δύο χρόνια. Μια ιδέα για το στυλ μουσικής παίρνει κανείς από 'δω (αν και ο ήχος απ' την ιστοσελίδα κατακρεουργεί τα κομμάτια).
Όχι, δεν παίρνω προμήθεια από τον άνθρωπο - άλλωστε το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να κατεβάσει όλα τα τραγούδια από το limewire - αλλα΄για να μη νομίζουμε ότι η Αργεντινή βγάζει μόνο καλλιτέχνες στη μπάλα και στο ταγκό.
Ευτυχώς, κάποιοι άνθρωποι δημιουργούν ακόμα μουσική, αντί να μας πρήζουν τα ριαπαπά με συνθήματα 'όχι στην πειρατεία' καλώντας μας να στηρίξουμε την ανυπαρξία τους. Ευτυχώς που κάποιες λίγες φορές μερικές δισκογραφικές εταιρείες είναι music-oriented (βλέπε Rob Garza και Eric Hilton: Thievery Corporation) και δεν έχουν τον κάθε φούφουτο να το παίζει μάνατζερ και να μας πουλάει λυματολάσπη αντί για μουσική.

1 Comments:

Blogger πιτσιρίκος said...

Καταπληκτικό cd! Στον Kosmos το παίζουμε από πέρσι, τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του στην Αργεντινή. Άργησαν λίγο, αλλά το κυκλοφόρησαν κι εδώ. Με μια μέτρια προώθηση θα πουλούσε σαν τρελό στην Ελλάδα -μας πάει πολύ. Χαίρε.

10:41 AM  

Post a Comment

<< Home